top of page
Mission Training Advanced

Wat houdt de Mission Training advanced in?

 

Bij de Mission Training bieden we je een leertraject aan van vier maanden in Nederland en een jaar verspreid in Zuid-Afrika, Malawi en Mozambique.

In de eerste vier maanden krijg je bijbels onderwijs van verschillende leraren en draai je praktisch mee in het opbouwen van de lokale kerk in Nederland.

In het jaar wat volgt ga je als zendeling aan de slag in Afrika. Je gaat aan het werk op de HJC sinaasappelboerderij in Zuid-Afrika. Daar ga je het geleerde in de praktijk brengen. Je zult actief bezig zijn met de gaven die de Heilige Geest je schenkt.

 

Wanneer je terugkomt in je eigen land, zal niet alleen jijzelf gesterkt zijn, maar kan je ook het geleerde in praktijk brengen in je eigen kerk. Je geloofsleven zal zeker niet onveranderd blijven!

 

 

 

 

Hoe ziet het studieprogramma eruit?

De eerste vier maanden van je training vinden vijf dagen in de week plaats in de New Testament Church IJsselstein City in de provincie Utrecht. Dinsdag tot en met vrijdag en zondag krijg je theoretisch onderwijs en draai je praktisch mee in deze pinkstergemeente. Halverwege de vier maanden heb je een week vakantie.

Na afloop van deze vier maanden heb je nog een week vakantie, waarna je vertrekt naar de sinaasappelboerderij van House of the Good News in het Zuid-Afrikaanse Pretoria. Hier draai je mee in het dagelijks leven op deze boerderij met tweeduizend sinaasappelbomen en besteed je tijd met God in een prachtige omgeving.

Ook ga je vanuit de boerderij op outreach onder de bewoners van de verschillende townships in de buurt. Hier leer je echt wat zending in het buitenland inhoudt en ben je actief betrokken bij de planting en opbouw van de lokale Zuid-Afrikaanse kerk.

Vanaf de boerderij vertrekken we naar Malawi & Mozambique waar je actief meedraait in het evangelie verspreiden onder de lokale bevolking, de opbouw en het planten van kerken en meedraaien en bouwen in en aan kinderhuizen. Al die tijd leef je onder en met de lokale bevolking, een unieke ervaring. Tijdens je training zal je getuige zijn van vele genezingen en tekenen van God en werkzaam zijn in de Gaven van de Geest.

bottom of page