top of page

Wat zal je leren van wie?

Tijdens de periode in Nederland wordt je klaargestoomd voor de langere periode in het buitenland. Tijdens deze training brengen we je onder meer de basis van het evangelie bij, krijg je theoretisch onderwijs over zending, onderwijs over omgaan met verschillende culturen en Bijbels onderwijs over de overdrachten en gaven van de Geest.

 

De hoofdleraren tijdens de training zijn pastors Wenzel & Sharon Beukes. Beiden hebben ze veel kennis in het leiden en bouwen van kerken, wandelen in de gaven van de Geest en hebben ze een schat van ervaring in werkzaam zijn op het zendingsveld.

Tijdens de cursus zullen ook verschillende gastleraren uit het wereldwijde netwerk van pastors Wenzel & Sharon gastcolleges geven. Onder meer Friends for Ministries leider Hans Tims en profetenechtpaar Steve & Rita Fedele.

​​

 

 

 

Certificaat

Na afloop van de training krijg je van ons een certificaat en kan je het geleerde in praktijk brengen in je eigen kerk. We brengen altijd wat we geleerd hebben terug naar onze eigen kerk, om zo de lokale kerk wereldwijd op te bouwen. Met de training leer je een moderne discipel te zijn van Jezus, die actief is in de gaven van de Geest en het evangelie predikt. Door deze training wordt je gesterkt en zal je groeien in jouw relatie met de levende God. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Internationale studenten    

Wanneer je niet in Nederland woonachtig bent, gaan we voor de training start, in samenwerking met jou, zoeken naar een plek in een gastgezin van één van onze gemeenteleden in de New Testament Church IJsselstein City.  

bottom of page