Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Shortterm Mission
Zuid-Afrika & Malawi 2021

"Meld je snel aan en ga in de zomer van 2021 mee met het team o.l.v. pastors Wenzel & Sharon Beukes. Het zal je geloof doen groeien en jouw leven en dat van vele anderen veranderen."

Wanneer: 8 t/m 27 augustus
Doel: evangelisatie, versterken van de lokale
kerken, praktische noodhulp,
bidden voor de zieken en kinderwerk

Voor meer informatie stuur gerust een e-mail naar: houseofthegoodnews@gmail.com

DSCF7631.jpg

In de jaren 80 was er grote opwekking in Malawi en vandaag de dag is er een sterk opkomende invloed van de islam. Kerkleiders voelen dat het tijd is voor een nieuwe golf van opwekking en daarom organiseren HJC en NTC i.s.m. Living Waters Church Malawi en de kerkvaders van de hoofdstad Lilongwe verschillende bijeenkomsten in de zomer van 2021, én jij kunt hier deel van zijn.   
 

Het belooft een geweldige missie reis te worden, een reis waar honderden tot geloof zullen komen. Met verschillende openlucht diensten, de pastors meeting, die impact zullen hebben op het hele land. Maar zeker ook de week in Zuid Afrika, de ‘outreaches’ voorafgaand aan deze openlucht diensten en het bezoeken en dienen in 'the Village' waar we het weeskinderproject runnen en de NTC kerken draaien maken deze reis helemaal compleet!
 
Meld je snel aan en ga in de zomer van 2021 mee met het team o.l.v. pastors Wenzel & Sharon Beukes, het zal je geloof doen groeien en je leven veranderen. 

Voor uitgebreidere info en/of aanmelden: houseofthegoodnews@gmail.com
 

Kingdom Kids