Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Zendingsreis Afrika: Malawi Stadium Trip 2021

"Meld je snel aan en ga mee met een team o.l.v. pastors Wenzel & Sharon Beukes in de zomer van 2021. Het zal je geloof doen groeien en jouw leven en dat van vele anderen veranderen."

Wanneer: 19 juli t/m 5 augustus
Doel: evangelisatie, praktische noodhulp,
bidden voor de zieken en kinderwerk

Voor meer informatie stuur gerust een e-mail naar: houseofthegoodnews@gmail.com

In de jaren 80 was er grote opwekking in Malawi en vandaag de dag is er een sterk opkomende invloed van de islam. Kerkleiders voelen dat het tijd is voor een nieuwe golf van opwekking en daarom organiseren HJC en NTC i.s.m. Living Waters Church Malawi en de kerkvaders van de hoofdstad Lilongwe een landelijke bijeenkomst in de zomer van 2021, én jij kunt hier deel van zijn.   

Het belooft een geweldige mission trip te worden waar honderden moslim tot geloof zullen komen. Met natuurlijk de bijeenkomst in het Nationale Stadion van Malawi, die impact zal hebben op het gehele land, als belangrijk onderdeel. Maar zeker ook de outreach voorafgaand aan deze bijeenkomst, het bezoeken en dienen van 'the Village' waar we het weesproject hebben en de NTC kerken, en een voorbereidingsweek in Zuid Afrika, maken deze reis helemaal compleet. 
 

Meld je snel aan en ga mee met een team o.l.v. pastors Wenzel & Sharon Beukes, in de zomer van 2021, het zal je geloof doen groeien en je leven veranderen. 

Voor uitgebreidere info en/of aanmelden: houseofthegoodnews@gmail.com

Kingdom Kids