Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Shortterm Mission
Malawi & Zuid Afrika
april 2022

"Meld je snel aan en ga in dit voorjaar mee met het team o.l.v. pastors Wenzel & Sharon Beukes. Het zal je geloof doen groeien en jouw leven en dat van vele anderen veranderen."

Wanneer:
Malawi -> 24 april t/m 4 mei 2022
Inclusief optie Zuid-Afrika -> 21 april t/m 4 mei 2022


Doel:
evangelisatie, versterken van de lokale
kerken, praktische noodhulp,
bidden voor de zieken en kinderwerk


Kosten outreach: 
Malawi -> € 1.000, -* 
Optie Zuid-Afrika -> € 150,-* 
*Prijzen zijn inclusief vervoer ter plaatse,  logies en  1 maaltijd per dag, exclusief vliegtickets. 

Voor meer informatie stuur gerust een e-mail naar: houseofthegoodnews@gmail.com

IMG_8180.JPG
DSCF7631.jpg
Jesus Dorp billboard backside small.jpg

In de jaren 80 was er grote opwekking in Malawi. Vandaag de dag zien we een sterk opkomende invloed van de islam. Kerkleiders voelen dat het tijd is voor een nieuwe golf van opwekking. Daarom organiseren HJC en NTC i.s.m. Living Waters Church Malawi verschillende bijeenkomsten in het voorjaar van 2022 én jij kunt hier deel van zijn.

Het belooft een geweldige missiereis te worden. Een reis waar honderden tot geloof zullen komen en waar kerkleiders versterkt en opgebouwd zullen worden.  We zullen onder andere openlucht- en verschillende kerk- en doopdiensten in the village organiseren én een pastors meeting met 800 Bishops en Pastors.  Allemaal diensten die impact zullen hebben op het hele land.  Verder maken de outreaches voorafgaand aan de diensten en het verblijven en dienen in 'the Village' - het dorp waar HJC het weeskinderenproject runt en waar de kliniek en NTC kerk zijn -  deze reis helemaal compleet! 

Ook is er de optie om deze reis in Zuid-Afrika te starten.  In Krugersdorp, ook wel duivelsdorp genoemd, zullen  we op zondag 24 april een crusade organiseren. Na het zien van een documentaire over duivelsdorp, legde God pastors Wenzel & Sharon op het hart om Krugersdorp opnieuw aan Jezus op te dragen. Daarom organiseren we een crusade in Krugersdorp bij de KDP Sportclub, ook hier zullen we voorafgaand met het team op outreach gaan.
 
Kortom, een reis die je geloof zal doen groeien en je leven compleet zal veranderen. 
Meld je snel aan en ga dit voorjaar nog mee met het team o.l.v. pastors Wenzel & Sharon Beukes. 


Voor uitgebreidere info en/of aanmelden: houseofthegoodnews@gmail.com .

Kingdom Kids